Fiat Multipla klub ČR, o.s.

                                                           www.multipla.wz.cz

 

.: Hlavní nabídka :.

 

Informace o klubu
REGISTRACE do klubu
Sponzoring klubu
SLEVA pro členy klubu
Návštěvní kniha
Členové klubu
Klubové předměty
Uskutečněné akce - FOTOGALERIE
Připravované akce

FORUM Multipla klubu

Ostatní odkazy

 

 

Hotel Emilka – Jizerské hory

24. -29. 1.2008

 

Ahoj lidičky, tak je to tu. Další setkání rodinek a Multinek je za námi.

Příjezd byl trochu hrozivý, protože i v Desné (pár kilometrů před cílem) nebyl žádný sníh. Naštěstí, jak jsme se blížili k hotelu, začala se situace měnit a na místě bylo bílo.

Po zaparkování našich krásek jsme měli možnost se ubytovat ve velmi útulných hotelových pokojích. Všichni jsme byli příjemně překvapeni velikostí i kvalitou ubytování, ve kterém jsme měli strávit náš pobyt. Více početným rodinkám byly k dispozici apartmány, které všem poskytovaly větší soukromí a dětem více prostoru k jejich hrátkám. Ti nejmenší si hned oblíbili králíčky v recepci, myšky ve společenské místnosti a všudypřítomného pejska Artura.

V pátek postupně přijížděly všechny Multinky a tak jsme se zdržovali v hotelu a vítali každého nového človíčka, který dorazil. Tento večer jsme vydrželi nejdéle povídat a někteří odcházeli do postýlek pozdě po půlnoci.

V sobotu jsme měli možnost poobědvat s našimi kamarády Multipláky z Vrchlabí, Milošem a Markem, kteří nás přijeli navštívit. Tento den byl ve znamení společného lyžování na hotelové sjezdovce s vlekem, kam měla přístup jen naše skupina. Vytáhli jsme lyže, sáňky a jelikož i počasí nám přálo, dováděli jsme celé odpoledne. Sešla se perfektní skupinka lidí, která se nebála vzájemného půjčování lyží a tak i ti, kteří nestáli na lyžích více než deset let, našli odvahu a vyrazili do boje. Nikdo nepřišel k úrazu ani k úhoně a  i nálada byla výborná. Postupně jsme se všichni sešli ve společenské místnosti a příjemně klábosili při kávě, víně či pivku. Někteří sportovně založení jedinci využili i možnosti hotelového stolního tenisu, šipek nebo billiardu. Nejmladší ratolesti si hrály v dětském koutku, který byl součástí společenské místnosti nebo obdivovaly místní domácí zvířátka. Těm šikovnějším se podařilo k jejich  radosti je vypustit a pak tatínkové měli o zábavu postaráno, aby je zpět dostali do jejich příbytků. Obsluha hotelu byla s našimi ratolestmi velmi trpělivá. Dětičky postupně odpadávaly a chůviček na stole přibývalo, aby jejich péče byla dokonalá. Jen tatínkové vždy překontrolovali signál, aby nehlídali jiné Multipláče.

Každé ráno jsme se postupně scházeli na snídani, první přicházeli naši nejmladší Multipláčata. Každé mělo svou jídelní židličku a tak i jejich rodiče měli více prostoru pro ranní stolování. Všichni měli možnost si vybrat snídani dle své chuti, jak teplou, tak studenou variantu. Čerstvé pečivo, káva, čaj, mléko a kakao bylo samozřejmostí a ani větší jedlíci neodcházeli hladoví.

Neděle nás přivítala bílou, zasněženou krajinou. Napadla spousta sněhu a to nás donutilo nasadit i sněhové řetězy při odjezdu do půjčovny lyží. I přes nepříjemně vanoucí vítr se sněhem naše skupinka stihla s dětmi postavit i sněhuláka, mašinku a taky malou Multiplu. Celé dopoledne děti i dospělí dováděli na sněhu. Po výborném obědě, kávě proběhlo velké loučení a většina odjížděla domů. Po odjezdu velké části naší skupiny byl hotel nezvykle prázdný. Všichni jsme společně trávili večer ve společenské místnosti, hráli šipky a povídali si. Zůstávají Pecháčkovi, Královi, Tomečkovi a Burgerovi,

V pondělí před obědem jsme se vypravili na výlet na Ještěd. Počasí bylo nádherné, svítilo sluníčko. Ale, jak už to na horách bývá, počasí se po krátké době změnilo a po našem příjezdu na Ještěd nebyl ideální výhled kvůli mlze. Vynahradili jsme si tento detail posezením v kavárně na Ještědu. Součástí byl i dětský koutek, odkud se našim ratolestem vůbec nechtělo pryč. Po příjezdu na Emilku jsme se domluvili na slavnostní večeři a všichni jsme si obědvali palačinky. I tento večer jsme strávili relaxačně s možností vzájemně se více poznat a prohloubit naše přátelství.

Po úterní snídani a vyklizení pokojů jsme se všichni nastěhovali do našich Multinek a vyrazili zpět k domovům.

V závěru lze říci, že počasí bylo výstavní, užili jsme si sluníčka, sněhu a bohužel i deště.

 

Celá akce se vydařila a to díky skvělým lidem a také díky skvělému přístupu vedení hotelu Emilka, za což bych všem ráda poděkovala.

 

Zúčastnění: Burgerovi, Bucek, Pecháčkovi, Hlavinovi, Oulíkovi, Královi, Tomečkovi, Brůžkovi, Frintovi, Kozovi.

Celkem: 35 lidí z toho 15 dětí.

 

Za Fiat Multipla klub ČR,

 

Martina Burgerová

 

 

 

FOTOGALERIE

.: Zajímavé odkazy :.

Historie Fiat

   

.: Kontakt :.

Adresa:
Fiat Multipla Klub ČR, o.s.
K rybníku 440
Lány  270 61

Předseda klubu:
Václav Burger
Tel.: ZRUŠENO

    ICQ:  360 13 11 77
 mail:multiplaklub@centrum.cz

 

 

 

       

 

 

Vsevjednom.cz

 Fiat Multipla klub ČR, občanské sdružení  © 2006