Fiat Multipla klub ČR, o.s.

                                                           www.multipla.wz.cz

 

.: Hlavní nabídka :.

 

Informace o klubu
REGISTRACE do klubu
Sponzoring klubu
SLEVA pro členy klubu
Návštěvní kniha
Členové klubu
Klubové předměty
Uskutečněné akce - FOTOGALERIE
Připravované akce

FORUM Multipla klubu

Ostatní odkazy

 

 

Clean Up The World - Multinky uklízí na Lánech

24.4.2010

Naše sdružení přijalo výzvu na zapojení do projektu Clean Up the World – Ukliďme si svět!

 

Vše začíná krásným počasím. Našemu  sdružení byla přidělena plocha v horní části obce Lány. Parkoviště u Vodárny, lesík u zámeckého plotu a Kaštánka. 
Přiznám se, že jsem měl z uvedené lokality trochu strach a také jsem se obával o počet zúčastněných pomocníků z řad našeho klubu. Klub v této obci disponuje pouze dvěma členy a jsme nejmenším sdružením v počtu z hlediska k členů z řad obyvatel Lán. Na úklid tak obrovského prostoru velice málo. Naše členská základna je rozeseta po celé naší vlasti i na Slovensku. Také si myslím, že ne každý je ochotný přijet na pár hodin ze vzdáleného místa a uklízet “cizí vesnici”. Doufal jsem, že již znám lidi z klubu nějaký pátek a že přijedou i z jiných míst. Jako tomu bylo na Neckyádu 2008, kde na sobotu přijeli i lidé z Ostravy.
Bylo velkým překvapením, kolik lidiček dorazilo. Celkem se úklidu zúčastnilo 26 lidiček, 9 autíček. Jen pro zajímavost přijely rodinky od Tuchlovic, Kladna, Velvar, od Mělníku, ale i od Písku, Loun, Plzně a Kolína. Za což jim tímto mnohokrát děkuji, protože udělaly hodně práce pro obec, ke které nemají žádný vztah.

Úklid byl splněn a po dvanácté hodině jsme se hromadně přesunuli na oběd do místní restaurace Classic. Oběd jsme si všichni zasloužili. Následovalo loučení a odjezd do blízkých či vzdálených domovů.

Venda

 

 

 

FOTOGALERIE

 

.: Zajímavé odkazy :.

Historie Fiat

   

.: Kontakt :.

Adresa:
Fiat Multipla Klub ČR, o.s.
K rybníku 440
Lány  270 61

Předseda klubu:
Václav Burger
Tel.: ZRUŠENO

    ICQ:  360 13 11 77
 mail:multiplaklub@centrum.cz

 

 

 

       

 

 

Vsevjednom.cz

 Fiat Multipla klub ČR, občanské sdružení  © 2006